TIL DIG MED DRIVE
OG FAGLIGHED
TIL DIG MED DRIVE
OG FAGLIGHED
Sætter du en ære i at skabe kartoffelsalaten fra bunden, og pimper du altid din rugbrødsmad til det fineste stykke højtbelagte smørrebrød? Vil du samtidig have ansvar, en varieret hverdag og kan du lide at samarbejde?
Så er smørrebrød og catering det rette for dig
Drømmer du om at lave mad til mange mennesker eller åbne din egen lille café? Vil du arbejde i kantinen på en stor dansk virksomhed – eller måske på en frokostrestaurant, i en smørrebrødsforretning eller på et hotel? Trækker udlandseventyret i dig og drømmer du om at bruge din faglighed i udlandet … måske på et stort krydstogtsskib eller en cool ski bar i Østrig? Vil du være køkkenchef med personaleansvar?
Uanset hvad din drøm er, så er mulighederne mange.
God mad, godt samarbejde og stort overblik. Det er kodeordene for en karriere med smørrebrød og catering. For ligegyldigt hvor du arbejder, er det dit ansvar, at maden, der serveres, ikke alene er velsmagende men også sund og nærende. At glæde andre gennem godt håndværk og gode smagsoplevelser er dit drive.
Bliv ekspert i smørrebrød og catering. Du har talentet. Vi har mulighederne.
Du kan arbejde i
en kantine
med klassisk frokost
og moderne madlavning
på en cafe
eller
med delikatesser
i udlandet på
et cruiseship
blive selvstændig
og få din egen tapasbar
GODE SMAGE
DER GLÆDER
GODE SMAGE
DER GLÆDER
Fremtiden inden for smørrebrød og catering
Karrieremulighederne er rigtig gode for uddannede inden for smørrebrød og catering. Du kan gøre karriere i mange forskellige typer virksomheder – restauranter, hoteller, kantiner, cafeer, fastfood- og delikatesseforretninger mm. Du kan blive kantinechef, selvstændig eller få arbejde udenlands. Du kan arbejde i fødevareindustrien, med produktudvikling eller undervise.
Valget er dit.
Intet er fastlagt på forhånd. Du kan gennem hele din karriere videreuddanne dig og skifte retning alt efter, hvad du brænder for og drømmer om. Du kan sågar få en kandidatgrad på universitet, hvis du pludselig skulle få lyst til at læse videre på erhvervsakademiet.
ELEVLØN UNDER
UDDANNELSEN
ELEVLØN UNDER
UDDANNELSEN
Sådan bliver du ekspert i smørrebrød og catering…
Uddannelsen tager 3,5 år og skifter mellem praktik i en virksomhed og teoretisk samt praktisk undervisning på en erhvervsskole. Der er mange spændende praktikpladser i hele landet, og du kan få elevløn undervejs – ca. 16.000 kr. pr. md. i sidste del af uddannelsen.