Hospitality Career
News
Talent søges

Receptionist

BLIV Receptionist FORDI DU ER GOD TIL MENNESKER
Se video
BLIV Receptionist FORDI DU ER GOD TIL MENNESKER
Se video

TIL DIG, DER HAR
DET STORE
OVERBLIK

TIL DIG, DER HAR
DET STORE
OVERBLIK

Vil du arbejde med mennesker, have ansvar og en varieret hverdag? Kan du få gæster til at føle sig velkomne og i gode hænder? Er du samtidig udadvendt, har let til smil og fascineret af andre kulturer og sprog?

Så er receptionist din karrierevej

Drømmer du om at arbejde på et af byens hotte hotel og møde forskellige mennesker fra ind- og udland? Vil du gerne have lederansvar og være hotellets ansigt udadtil som front desk manager? Eller drømmer du om at åbne dit eget lille Bed & Breakfast eller rejse ud og arbejde på et backpacker hostel? Måske er din drøm at blive receptionschef, event manager eller arbejde med marketing eller turisme?

Uanset din karrieredrøm er der uanede muligheder.

God stemning, gode oplevelser og en masse glade mennesker. Det er det, jobbet som receptionist handler om. Du får en alsidig hverdag med arbejdsopgaver med alt fra administration til gode råd om turistoplevelser. Du er hotellets ansigt udadtil. Det er dig, der gennem velvilje, suveræn service og med det fulde overblik skal sørge for at gæsten føler sig hjemme, får sine behov opfyldt og har lyst til at komme igen.

Bliv receptionist. Du har talentet. Vi har mulighederne.

du kan arbejde på hoteller og kroer

hele verden er din arbejdsplads

blive front desk
manager

eventmanager

eller concierge

INGEN DAGE ER ENS

INGEN DAGE ER ENS

Fremtiden som receptionist

Der er et hav af forskellige karrieremuligheder som receptionist. Du kan arbejde på hoteller og kroer – i konferencecentre, store virksomheder eller kontorfællesskaber. Men uanset, hvor og hvordan du udfolder din faglighed, kommer dine sprogkundskaber i spil i forhold til at hjælpe og vejlede udenlandske gæster. Som receptionist kan du også blive leder, selvstændig eller måske undervise. Brænder du for at komme til udlandet og arbejde, kan du også det.

Valget er dit.

Som receptionist bliver du aldrig låst fast. Du kan gennem hele din karriere skifte retning alt efter, hvad du har lyst til, og hvor du gerne vil hen. Det gælder også, hvis du en dag skulle få lyst til at læse videre – så kan du med baggrund i din erhvervsuddannelse få adgang til erhvervsakademiet, som med en bachelorgrad i ryggen er adgangsgivende til universitet.

ELEVLØN UNDER
UDDANNELSEN

ELEVLØN UNDER
UDDANNELSEN

Sådan bliver du receptionist …

Receptionistuddannelsen, som varer 2 år og 10 måneder, varierer mellem skole og praktik. Du får elevløn undervejs – over 16.000 kr. pr. md. i sidste del af uddannelsen. På skolen lærer du alt om service, værtskab, gæstebetjening, kulturforståelse, salg og markedsføring mm. En viden, som du kan afprøve i praksis under dine praktikforløb og videreudvikle gennem hele din karriere.

 

Læs mere om uddannelsen