UNG I BRANCHEN
UNG I BRANCHEN
Prøv kræfter med en cool branche
Alle drømmer om at rejse og få unikke oplevelser. I hotel- og restauranterhvervet er vi med til at få drømmene til at gå i opfyldelse, og vi har brug for endnu flere talentfulde unge som dig.
Om du brænder for Michelin-mad eller mad til mange, for de små boutiquehoteller med tætte relationer til gæsterne eller store hoteller med masser af fart og international stemning, så er hospitality-branchen en oplagt karrierevej for dig.
De danske hoteller og restauranter har hele verdens opmærksomhed. Vi er blandt de førende på nye trends, spændende koncepter, bæredygtighed og meget mere.
I hospitality-branchen skal du præstere hver dag, og du er aldrig bedre end dit seneste møde med gæsten.
Vi er branchen for dig, hvis du elsker at performe, møde nye mennesker, være en del af et stærkt hold, blive udfordret på din faglighed og brænder for at give gæsterne den bedste oplevelse.
MAN MØDER MANGE MENNESKER
MAN MØDER MANGE MENNESKER
“Det bedste ved tjenerfaget er mangfoldigheden og de mange forskellige mennesker, man møder. Og de forskellige krav som både vores konference- og
a la carte-gæster stiller til vores service.”
Malte Strunge
Tjenerelev, Hotel Koldingfjord
KREATIVITET & PASSION
KREATIVITET & PASSION
“Man har mulighed for at være passioneret omkring de her friske, gode råvarer og gøre sig umage med at få smag i det hele. Det synes jeg er sindssygt fedt. Jeg kan rigtig godt lide at gøre mig umage og få alt til at gå op i en højere enhed.”
Cathrine Ditlevsen
Kokkeelev, Restaurant Remouladen
MAN UDVIKLER SIG HELE TIDEN
MAN UDVIKLER SIG HELE TIDEN
”Den læring og sparring, man har med de andre på holdet, gør, at man konstant videreudvikler sig – og opdager flere muligheder og nye teknikker, man ikke før har turde kastet sig ud i.”