Hospitality Career
News
Talent søges

Lærings- og karrierespil

Erhvervsuddannelse på skoleskemaet
BOOK JERES BESØG I DAG
Erhvervsuddannelse på skoleskemaet
BOOK JERES BESØG I DAG

INSPIRERENDE SPILUNIVERS

INSPIRERENDE SPILUNIVERS

Lærings- og karrierespil

Vi er rigtig glade for at kunne informere om vores nye lærings- og karrierespil, som er udviklet af 3F & HORESTA til jeres 7.- 10. klasser.

Spillet har til formål at give eleverne et indblik i de forskellige uddannelsesmuligheder, som tilbydes indenfor hotel- og restaurationsbranchen.

Det er en branche med masser af energi, passion, fællesskab og faglig stolthed. Det er den internationale atmosfære og muligheden for at få ansvar hurtigt. Det er oplevelser – både dem man får personligt og dem, man er med til at give andre.

Scroll ned og book jeres besøg!

ENERGI & FÆLLESSKAB

ENERGI & FÆLLESSKAB

Hvordan snakker I erhvervsuddannelser?

Karrierespillet hedder Fjordhotellet. Det er et indlevende digitalt spil, hvor eleverne får lov til at prøve kræfter med en normal arbejdsdag i branchen. De skal drive Fjordhotellet, og kommer til at skulle hjælpe køkkenet, restauranten og receptionen med spændende og lærerige opgaver.

Hospitality Career faciliterer spillet på jeres skole, hvor en rollemodel fortæller deres historie om uddannelsesvalg, overvejelser herom samt oplevelser i branchen.

Det er naturligvis gratis for jeres skole at få besøg, og kan bruges som afsæt til at snakke erhvervsuddannelser.

FRA TALENT TIL FAGLÆRT

FRA TALENT TIL FAGLÆRT

Formål

Giv eleverne en anderledes introduktion til uddannelsesmulighederne indenfor branchen, gennem et digitalt og oplevelsesbaseret karrierespil, hvor de arbejder i teams.

Målgruppe: 7.- 10. klasse

Varighed: 90 min. inkl. fremlæggelse fra rollemodel, spil og efterfølgende spørgsmål fra eleverne.

Antal: maksimalt 70 elever pr. session.
Vi prøver altid at samle hele årgangen.

Fælles mål: ”Uddannelse og karriere”.
Spillet har indbygget opgaver med læringsmål for klassetrinene, og klæder eleverne på til bedre, at kunne træffe et kvalificeret uddannelsesvalg.

Få yderligere oplysninger om lærings- og karrierespillet Fjordhotellet eller book jeres besøg, ved at kontakte Pia Svane på psv@horesta.dk.