Hospitality Career
News
Talent søges

RASMUS

I tjenerfaget kan jeg både være formel og lave løjer
I tjenerfaget kan jeg både være formel og lave løjer

MØD RASMUS

Inden jeg startede på gymnasiet, tog jeg to år på efterskole, der rykkede jeg mig på den musikalske, teatralske og sociale front. Gymnasiet var ikke lige mig, så efter et halvt år besluttede jeg mig for at gå i lære som tjener ved Hotel Dagmar. Dog flyttede jeg som 18-årig til Mols, hvor jeg fandt den ultimative læreplads på Sallingsund Færgekro. Her deltog jeg i en håndfuld nationale og internationale konkurrencer og blev udlært tjener med sølv. Noget af det fedeste, jeg ved, er, at overøse mine gæster med faglig viden og ægte tjener-kærlighed, og se hvordan det blive modtaget med glæde og taknemmelighed.

Inden for de næste ti år er min plan at læse til ønolog (uddannelse i videnskaben bag vin og vinproduktion) i Adelaide og på sigt arbejde på en vingård. Såfremt turen går retur til Danmark, er drømmen at åbne min egen restaurant sammen med en vildt dygtig kok. Er du også blevet hooked på tjenerfaget, eller har du spørgsmål i forbindelse med din egen uddannelse, så tøv ikke med at skrive til mig. Jeg vil nyde at hjælpe dig videre i vores branche…

Rasmus Thude Dalgaard er 21 år, udlært tjener og til daglig Juniorkromand på Sallingsund Færgekro på Mors

– vandt titlen som nordens bedste tjener i 2019
– anmeldelse af Molskroen og ikke mindst om Rasmus’ service

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

Rasmus

Følg mig på Facebook og Instagram