MALTE FORTÆLLER
Efter folkeskolen tog jeg en studentereksamen, før jeg blev tjenerelev på Hotel Koldingfjord. Her oplevede jeg straks branchens mange muligheder og glæden ved at yde god og personlig service overfor alle typer af gæster. I dag er jeg rigtig glad for, at jeg valgte at blive faglært tjener, da arbejdet er spændende, afvekslende og udfordrende. Jeg blev færdigudlært i oktober 2020 med fire 12’ere og en flot guldmedalje Fra HANSENBERG, og ikke mindst en fastansættelse som restaurant souschef på Hotel Koldingfjord. Det er jeg ret stolt over.
MØD MALTE
I mit daglige arbejder på Hotel Koldingfjord møder jeg mange forskellige typer mennesker, som alle skal håndteres individuelt, og det er med til at udvikle mine faglige kompetencer. Eksempelvis er der stor forskel på, hvordan et sølvbrudepar eller en businessmand på gennemrejse skal serviceres. Det spil og de mange forskellige typer af opgaver er med til at udfordre mig og holde mig til ilden.
Derudover holder jeg også rigtig meget af at lære fra mig og at se andre unge udvikle sig og få samme kærlighed til faget og branchen, som jeg har. Derfor tøvede jeg heller ikke med at blive mentor, da jeg gerne vil være med til at gøre en positiv forskel for en ung tjenerelev. Derfor skriv til mig, hvis du har spørgsmål om stort og småt indenfor tjenerfaget, så skal jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig på vej.
Malte Strunge er 22 år, udlært tjener og i dag selskabschef på Hotel Koldingfjord.
– Se indslag på TV Syd om min svendeprøve her
– Fik guldmedalje af erhvervsskolen HANSENBERG
MALTE FORTÆLLER
Efter folkeskolen tog jeg en studentereksamen, før jeg blev tjenerelev på Hotel Koldingfjord. Her oplevede jeg straks branchens mange muligheder og glæden ved at yde god og personlig service overfor alle typer af gæster. I dag er jeg rigtig glad for, at jeg valgte at blive faglært tjener, da arbejdet er spændende, afvekslende og udfordrende. Jeg blev færdigudlært i oktober 2020 med fire 12’ere og en flot guldmedalje Fra HANSENBERG, og ikke mindst en fastansættelse som restaurant souschef på Hotel Koldingfjord. Det er jeg ret stolt over.