Hospitality Career
News
Talent søges

Kim

Lyden af sprøde grøntsager giver mig kuldegysninger
Lyden af sprøde grøntsager giver mig kuldegysninger

MØD KIM

Alligevel er jeg nok lidt en atypisk kok, idet jeg er vildt glad for at gå i skole og nørde teori. Jeg synes simpelthen, det er vanvittigt spændende at læse om køkkenteknikker. Ofte slapper jeg af efter ”endt service” med at læse et kapitel eller to i Kokkebogen (udgave 7) eller Gastronombogen (udgave 5). Det er dejligt afslappende, og ofte finder jeg svar på noget, der har drillet mig i løbet af dagen, eller noget nyt, som jeg skal afprøve dagen efter. Det holder mig i gang og gør, at jeg hele tiden videreudvikler mig fagligt.

Samtidig lærte min mester mig at stille spørgsmål til, hvorfor vi gør, som vi gør, da det er den eneste måde, hvorpå vi kan flytte vores gastronomi nye veje. Det er fantastisk, og jeg har virkelig nydt min læretid som kokkeelev på Sallingsund Færgekro på Mors. Mit næste mål er at flytte til Århus og finde en ”Fine Dining Restaurant”, hvor jeg kan videreudvikle mit talent og nørde endnu flere køkkenteknikker. Måske dessertkøkkenet, da det er et område, som endnu er nyt for mig. Mulighederne er der. Hvis du også overvejer at blive kok eller måske allerede er i fuld sving, så skriv til mig. Jeg står klar til at give gode råd om alt fra elevtiden til køkkenteknikker.

Kim Kræmmer Pedersen er 21 år og kokkeelev på Sallingsund Færgekro på Mors

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

Kim

Følg mig på Facebook og Instagram