Hospitality Career
News
Talent søges

JANNICK

alsidighed er noget af det, jeg elsker allermest ved branchen
alsidighed er noget af det, jeg elsker allermest ved branchen

MØD JANNICK

Jeg er for nyligt udlært fra Hotel Nyborg Strand – et kæmpe konferencehotel, hvor der ikke er tid til de små detaljer og 4 forskellige slags blomster på hver tallerken. Der havde man 20 minutter til at lave mad til 1.300 mennesker – så skal det altså gå stærkt! Nu arbejder jeg i den anden ende af spektret, hvor en travl aften ikke er 800 gæster, men 80. Det giver helt nye muligheder, såvel som udfordringer, hvilket sikrer, at jeg kan udvikle mig som kok. Den alsidighed er noget af det, jeg elsker allermest ved branchen.

En af de ting, jeg synes er superfedt ved at være kok, er de internationale muligheder, der dukker op. Uanset hvor du er i verden, så kan du få et job som kok. Jeg har selv haft rig mulighed for at rejse under min uddannelse, hvilket er noget, jeg 100 % vil fortsætte med i fremtiden. En af mine helt store drømme er at prøve kræfter med at arbejde i udlandet. Hvor i verden er ikke super vigtigt for mig så længe jeg er glad for det jeg laver.

Jeg elsker mit fag, men jeg har også prøvet miste gejsten for en stund. Motivationen forsvandt og jeg stod i en situation, hvor jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle komme videre. Lige dér kunne det have været rigtigt rart med en livline, jeg kunne ringe til – en mentor. Én som kender branchen, og som ved hvad det vil sige, at være ung kokkeelev på vej ind i et nyt fag. Det er blandt andet derfor, jeg har valgt at blive en del af ”Fra Talent Til Faglært’s” mentorordning, så jeg kan hjælpe unge som dig godt på vej i din rejse som kok. Skriv endelig til mig, hvis du vil høre mere om kokkefaget eller mentorordningen 🙂

Jannick Egede er 21 år og arbejder til dagligt som souschef på Restaurant Nordatlanten.

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

Jannick

Følg mig på Facebook og Instagram