Hospitality Career
News
Talent søges

IDA

Det der driver mig i mit fag, er at gøre andre mennesker glade
Det der driver mig i mit fag, er at gøre andre mennesker glade

MØD IDA

Restaurationsbranchen kan godt være tough, men – og det er et stort MEN! – branchen indeholder så mange super fede ting! Vi er en professionel og fantastisk ambitiøs branche, med mange ildsjæle, der brænder for sit fag. Og det kan godt være, det lyder som en kliché, men det er en branche, der åbner op for en verden af muligheder. Derfor elsker jeg at være i den.

Noget af det fedeste ved mit fag er, når jeg får lov til at dykke ned og nørde de små detaljer. Det kan godt blive lidt nørdet en gang i mellem, men det er super sjovt, og det er der, jeg virkelig får lov til at slå mine kreative folder løs. For eksempel, når jeg skal stå for sammensætningen af en vin- eller saftmenu.

Det der driver mig i mit fag, er at gøre andre mennesker glade, så simpelt er det. Især når man føler, at man har været med til at give andre mennesker noget særligt. En oplevelse, de måske ikke havde forventet, eller når gæsterne bare giver sig hen til aftenen og tør læne sig tilbage i stolen og bare nyde det. Det er en svær disciplin at mestre, men når først den er der, så er der ingen bedre følelse i verden.

Måske er du en af dem, der går og gemmer på en lille fransk kok i maven, som næsten ikke kan vente med at bryde ud. Eller en af dem, der har et hjerte, som bare banker for vin og smagssammensætninger og ikke mindst at give gæsterne en enestående oplevelse. Uanset hvad du brænder for inden for tjenerfaget, vil jeg kunne hjælpe dig godt på vej som mentor 🙂

Ida er 23 år og arbejder som tjener på restaurant Fauna

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

Ida

Følg mig på Facebook og Instagram