Hospitality Career
News
Talent søges

EMMA

En af de bedste ting ved at være tjener er, at to dage aldrig er ens, der er altid noget nyt at lære.
En af de bedste ting ved at være tjener er, at to dage aldrig er ens, der er altid noget nyt at lære.

MØD EMMA

Det var efter min tid i gymnasiet, hvor jeg flere gange havde arbejdet som tjenerafløser, at tjenerfaget virkelig fangede mig og jeg valgte at starte i lære som tjener. Dét, at kunne give gæsterne en mindeværdig oplevelse gennem mad, vin og godt værtskab betagede mig virkelig, og jeg var fanget fra dag ét.

En af de bedste ting ved at være tjener er, at to dage aldrig er ens, der er altid noget nyt at lære. Det kan være alt lige fra at sammensætte vinmenuer, gøre sig klog på at sanke, dykke ned i kampuchea-universet eller noget helt fjerde.

En anden ting, som jeg har brugt en del tid på at dygtiggøre mig inden for, er ledelse. Min fremtid står på udvikling indenfor ledelse. Jeg elsker at stå med ansvar og derfor er min nuværende stilling som staff manager også meget passende. Jeg har ansvaret for, at vores elever ikke står alene, og jeg er der for at motivere og give dem en hjælpende hånd med at skabe lige præcis den udvikling, som de brænder for.

De fedeste dage er 100 %, når éns gæster er åbne og modtagelige over for nye indtryk, som de ikke er vant til. Her får jeg virkelig lov til at vise, hvad jeg kan, og det er den fedeste følelse. At kunne give gæsterne en uforglemmelig oplevelse er det, som jeg arbejder for hver gang, jeg kommer på arbejde.

Jeg har valgt at blive en del af mentorordningen Fra talent til faglært fordi jeg mener, at jeg vil kunne være med til at give elever som dig en god start på tjenertilværelsen. Skriv endelig til mig, hvis du har nogen spørgsmål om tjenerfaget eller mentorordningen…

Emma Hjorth er 25 år og arbejder til dagligt på Dragsholm Slot som Sommelier og Staff manager.

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

Emma

Følg mig på Facebook og Instagram