Hospitality Career
News
Talent søges

Anna

Det der virkelig tiltaler mig ved mit fag er, at der aldrig er to dage, der er ens
Det der virkelig tiltaler mig ved mit fag er, at der aldrig er to dage, der er ens

MØD ANNA

At jeg lige netop landede i hospitality branchen var lidt af et tilfælde. Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville have med mennesker og kommunikation at gøre, og da jeg så et opslag om receptionistuddannelsen, vidste jeg, at det var det, jeg skulle. Den blev jeg lynhurtigt bidt af og blev udtaget til DM i receptionist, vandt ”Best Young Talent 2020” ved Kursuslex & MPI’s meeting & event award og bestod med bronze.

Min fascination ved faget er helt sikkert opstået under mine mange rejser verden over sammen med min familie. Den stemning der er, det tempo alting foregår i og den måde at skabe unikke gæsteoplevelser for hver enkelt gæst, har været helt udslagsgivende for, at jeg er havnet, hvor jeg er i dag.
Det der virkelig tiltaler mig ved mit fag er, at der aldrig er to dage, der er ens. Rammerne er typisk de samme, men hver eneste dag giver jeg nye gæster, nye oplevelser og det holder jeg utrolig meget af. Især det, at vi målrettet skal tilpasse vores produkt til den enkelte gæst på hotellet. Der er ikke noget bedre end, når vores hus summer af gæster. Man kan blive helt høj over, hvor fedt det er at mærke den god stemning.

Hvis jeg skal tage et kig i krystalkuglen, ser jeg mig selv med mere ansvar, end jeg har lige nu. Om nogle år kunne jeg meget vel sidde som f.eks. konferencechef.

Med mig som mentor får du en mentor, der virkelig brænder for sit fag. En mentor der har stort kendskab til jobbet som både receptionist, men også konference- og mødedelen. Jeg brænder for mit fag, og er stolt af vores branche – det vil du også kunne mærke, hvis du bliver min mentee 🙂

Anna Asmind Rosendal er 24 år og arbejder til dagligt som konferencekoordinator på Severin Kursuscenter

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

Anna

Følg mig på Facebook og Instagram