Hospitality Career
News
Talent søges

Jaxstyle og Signe Kragh

Jaxstyle og Signe Kragh tester branchens muligheder
Jaxstyle og Signe Kragh tester branchens muligheder

JAXSTYLE
PÅ RESTAURANT

JAXSTYLE
PÅ RESTAURANT

Jaxstyle – aka Jacob – er 18 år gammel og allerede nu en kendt YouTube-stjerner. Han har 450.000 månedlige visninger på hans YouTube-kanal og 80.000 følgere på Instagram. Jaxstyles film er fyldt med humor og selvironi, og han kan være både sjov og seriøs på en og samme tid.

Jaxstyle hænger normalt ud i Aalborg, men i forbindelse med vores kampagne Hospitality Career, inviterede HORESTA og 3F ham til København. Her besøgte han restauranten Brdr. Price. Formålet var at lave en film, der skulle vise den faglighed og fællesskabsfølelse, som restauranterhvervet er kendt for.

Den hyggelige stemning var også lige præcist det, som Jaxstyle tog med sig hjem fra dagens oplevelse: ”Det der med at lave mad sammen med andre, det er så hyggeligt … jeg tror godt, man kan sammenligne det lidt med et slags mandeomklædningsrum. Det er hyggen, der er dér. Det er dér, der er god stemning.”


SE HVORDAN DET GIK

SIGNE KRAGH
PÅ HOTEL

SIGNE KRAGH
PÅ HOTEL

Signe Kragh er 22 år og et kendt ansigt på YouTube. Hun har knap 100.000 følgere og 800.000 månedlige visninger på sin YouTube-kanal. Signes film er en skøn blanding af autentisk vlogging og sjove pranks, hvor hun bl.a. pranker sin familie og venner, tester skøre produkter, taler om livsstil og med interessante mennesker.

Det var derfor helt oplagt, at involvere Signe i kampagnen, så hun kunne ’teste’ Hotel- og Restauranterhvervets karrieremuligheder og livsstil. Derfor har Signe lavet en video med to receptionister om deres karrierevej – henholdsvis Katrine Vasegaard; Concierge på Hotel d’Angleterre, og Sara Maria Kristensen; Guest Relation Manager på 71 Nyhavn Hotel.

”Den her oplevelse gav mig et rigtig godt indblik i Hotel- og Restauranterhvervet, som jeg ikke kendte særlig meget til i forvejen. Og så lærte jeg, hvor meget det reelt indebærer at være receptionist. Det er jo så meget mere end ’bare’ at aflevere hotelnøglen over disken. Et kæmpe plus for mig personligt er, at man kan tage uddannelsen i hele verden.”

SE VIDEO