Hospitality Career
News
Talent søges

Marc

Kok er ikke bare det, jeg lever af. Det er det, jeg lever for
Kok er ikke bare det, jeg lever af. Det er det, jeg lever for

MØD MARC

En af de bedste ting ved at være kok er, at vi fungerer som en lille ekstra familie. I køkkenet er vi fuldkommen afhængige af hinanden, og derfor har vi også altid hinandens ryg. Hvad end, det er en flaske Bourgogne, der skal deles, eller én, der skal have hjælp til at flytte, så står vi klar til at hjælpe, hvor vi kan.

Jeg valgte at blive kok, fordi min storebror inspirerede mig til det. Jeg blev lynhurtigt grebet af det, som branchen tilbyder én både som elev, senere som udlært og nu som køkkenchef. Og at jeg i dag arbejder som køkkenchef på Hotel Amerika, viser bare, at hvis du vil faget og knokler på, så kan du også hurtigt komme til tops og få ansvar. Men vigtigst er det dog, at du følger dit hjerte og vælger lige netop den uddannelse, som du brænder for. Vil du vide mere om at uddannelsen til eller arbejdet som kok, så skriv endelig til mig…

Marc Kaalund, 23 år og køkkenchef på Hotel Amerika – Restaurant Uafhængig, i Hobro

– Vandt morgenmadskonkurrence i Paris 2019
– Vandt Oluf Brønnums Talentpris 2019

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

SKRIV TIL MIG HVIS DU VIL VIDE MERE
OM MIT FAG

Marc

Følg mig på Facebook og Instagram