CATHRINE FORTÆLLER
Fra jeg var helt lille har jeg altid elsket at være kreativ og bruge mine hænder. Særligt det med at bage og pynte kager til forskellige arrangementer fangede mig. Derfor troede jeg også, at jeg skulle være bager eller måske konditor. Men undervejs i min uddannelse fik jeg øjnene op for mulighederne i kokkefaget. Her kunne jeg både kombinere det salte og søde køkken, de varme og kolde serveringer, grundtilberedninger med anretning … og samtidig udvikle mine bagværksevner.
MØD CATHRINE
Jeg blev færdigudlært som kok i 2019, hvor jeg var med til at åbne restaurant Lyst i Vejle, hvor jeg arbejder til dagligt. Lyst ligger i et arkitektonisk-kunstværk med plads til 28 gæster på en aften. Her har vi fokus på at give gæsten en unik helheldsoplevelse gennem forskellige rum, kunst, vin og selvfølgelig vores 20-25 retter. Det, som jeg brænder for som kok, er helheden i faget. Håndværket og teknikkerne i køkkenet såvel som at servere og præsentere maden for de gæster, som det hele handler om.
Jeg har ikke et sekund fortrudt mit valg om at blive kok. Alligevel kender jeg godt til tvivlsspørgsmål ift. uddannelse og manglende motivation, og jeg står klar til at hjælpe dig videre på vej.
Cathrine Ditlevsen er 22 år, uddannet kok og kok på Restaurant Lyst
– Fik sølvmedalje til DM i Skills i 2019
– Vinder bronze til Nordisk mesterskab for elever i Stockholm